Curso intensivo de cocina profesional

31 de maig de 2020

Cursos de Cuina intensius: aprèn una professió

Si estàs buscant un curs de cuina professional a Barcelona per a iniciar a l’octubre, amb un ensenyament intensiu d’alta qualitat.

Si vols que la teva formació professional es correspongui amb totes les habilitats i competències que es demanden en el món de la cuina i gastronomia.

La nostra Escola de cuina t’ofereix els millors preus en cursos de cuiner professional.

Per a saber més d’aquests complets cursos de cuina professional que inicien a l’octubre, pots telefonar al 93 3491019 o enviar un correu a

Cursos professionals de Cuina

Per a estudiar cuina a Barcelona aquest octubre, TERRA d’ESCUDELLA et proposa cursos intensius de:

  • 9 mesos de durada.
  • Assistència de dues, tres o quatre dies per setmana.
  • Classes de cuina amb horaris de demà o tarda
  • Grups reduïts
  • Personal altament qualificat
  • Extensió de 225, 350, 450, 550 o 600 hores
  • Cursos de cuina amb un mínim d’un 50% de classes pràctiques
  • Cursos presencials amb pràctiques voluntàries en grups i empreses del sector.
  • Cursos ajustats al Certificat Professional.

 

Cursos de Cuina professional 225 hores

Cursos de Cuina professional 350 hores

Cursos de Cuina professional 450 hores

Cursos de Cuina professional 550 hores Amb Gestió

Cursos de Cuina professional 600 hores

 

Hem obert matricula per als Cursos de Cuina professional

Els cursos de cuina que inicien a l’octubre es destinen a estudiants joves i no tan joves, que desitgen adquirir o ampliar els seus coneixements culinaris.

Per a ser un professional del món de l’alta cuina, has de triar el curs, l’horari i el preu que millor s’adapti a la teva necessitat.

La cuina és una disciplina tècnica i deu centrés en qüestions tècniques, que són les úniques que podem ensenyar als nostres alumnes.

Estudiar cuina no pot limitar-se a memoritzar un simple conjunt de receptes.

Aquesta idea ha de quedar gravada en qualsevol estudiant que desitgi ser cuiner professional i en tots aquells que ens dediquem a la formació.

Nous cursos de cuina a l'octubre

Estudiar cuina professional a l’Escola Terra d’Escudella

Treballar professionalment en el món de la cuina requereix cada vegada d’un major nivell cultural i la necessitat d’uns estudis previs es fa bàsica.

L’Escola de cuina de Barcelona TERRA d’ESCUDELLA prioritza els ensenyaments adequats a aquesta professió.

Perquè és més que probable, que un cuiner sense la formació adequada, no adquireixi la capacitat que el seu treball requereix avui dia.

Per això et proposem una formació professional intensiva i més completa que la rebuda simplement per l’experiència laboral.

Els nostres cursos de cuina presencials permeten accedir a un nivell al qual altres professionals no poden arribar.

Adquiriràs una formació ben assentada, basada sempre en causes i conseqüències i en el per què d’una tècnica concreta.

Consultar tràmits de matricula  

Cursos 2020-2021

  • Per a compensar els danys econòmics provocats pel COVID-19 s’efectuessin descomptes d’un 25% per a alumnes matriculats entre abril i juliol de 2020 en totes les quotes mensuals de tots els cursos professionals.
  • Es mantindran les mesures higièniques recomanades en tot moment per les autoritats sanitàries.
  • Es reduiran el nombre d’alumnes per classe per a garantir les condicions higièniques.
  • Es mantindran les classes presencials però subjecte a mesures excepcionals poden establir-se classes teòriques per metodologia on-line.

 

Estudiar cuina amb una formació de qualitat

Qualsevol persona pot aprendre a cuinar i adquirir noves idees que li permetin canviar rutines inútils.

Aplicarà noves tècniques amb un treball més lleuger i còmode, comprenent que els gestos que fa sense entendre, són senzills principis físics i químics.

  • Requerim dels nostres alumnes un extrem cuidat amb les matèries primeres, ja que les normes sanitàries són molt severes.
  • Els exigim tècnica, velocitat, capacitat d’adaptar-se i treballar en equip. Tanmateix és molt difícil aconseguir això d’un professional sense la formació adequada.
  • En estudiar cuina professional, adquirim disciplina i canviem coneixements obsolets per uns altres més nous. Que són els que hem de transmetre als qui vulguin aprendre cuina en els pròxims anys.
Formació de qualitat

 

Objectiu dels cursos intensius de cuina

  • La importància de la pràctica: Malgrat el valor innegable de la teòrica, no podem oblidar el caràcter pràctic d’aquesta professió. Per això tots els nostres cursos contemplen un mínim d’un 50% de classes pràctiques.
  • No hi ha pràctica sense teòrica: El treball diari no t’ensenya el per què emulsiona la maionesa. Això únicament s’aprèn mitjançant un contingut teòric, ja que no hi ha res més útil per a la pràctica, que una bona teoria. Aquesta és la manera de convertir a un estudiant en professional de la cuina.
  • Temps i estudi: La destresa i el domini de les tècniques s’adquireixen amb el temps i la pràctica. Però la teoria no requereix de temps ni pràctica, únicament requereix d’estudi i esforç.
  • Ensenyem a treballar en cuina: Estudiar en TERRA d’ESCUDELLA permet no ser un repetidor de receptes. Els nostres cursos presencials et formen en processos de treball, adquirint els suficients recursos teòrics i pràctics requerits pel mercat laboral
Consultar Preus

Cursos de Pastissería a Barcelona

Els cursos de cuina a l’Escola Terra d’Escudella

Els cursos professionals requereixen plans d’estudis ben dissenyats, en els quals intervinguin tots els aspectes tècnics que requereixi conèixer i desenvolupar un cuiner.

  • Les classes teòriques i pràctiques, són presencials i estan secundades per dossiers Teòrics i Receptes.
  • Els cursos inicien cada trimestre i estan subjectes a controls teòrics i pràctics.
  • Cursos amb pràctiques voluntàries en grups i empreses del sector.
  • S’estenen a tres nivells amb opció de finançar a 24 mesos

 


CASTELLANO

Copyright by

Escuela de Cocina y Pastelería TERRA D’ESCUDELLA

Bofarull, 46

08027 Barcelona, España

93 349 10 19

terrad.es © 2020 v.3.6