cocina profesional en barcelona

30 de maig de 2020

Cursos professionals d’Hostaleria

Qualsevol persona que cuini o tingui interès per aprendre tècniques de cuina i pastisseria de manera professional a Barcelona, es pot beneficiar dels nostres cursos presencials d’hostaleria.

L’objectiu dels cursos professionals és artístic i científic. Ja que usem el coneixement per a arribar a una activitat tan humana, com és el menjar.

Amb la nostra formació professional d’Hostaleria, comprendràs que hi ha gestos habituals en cuina que són totalment inútils. Entendràs que el teu treball pot resultar molt més lleuger si ho fas d’una altra forma.

Aprendràs que les tècniques culinàries que encara realitzes sense entendre, són senzills principis físics i químics.

Els coneixements obsolets han de desaparèixer del món de la cuina i ser substituïts per uns altres més nous, que són els que hem de transmetre als nous professionals del sector.

En altres paraules, hi ha regles amb les quals es pot aprendre a cuinar.

Però aquesta reforma gastronòmica, ha d’anar secundada per una formació de qualitat.

En resum, en el nostre Centre de Formació volem trobar un nou camí cap al món de la cuina, però sense oblidar el camí pel qual hem arribat.

Per a saber més dels nostres cursos pots telefonar al 93 3491019 o enviar un correu a terra@descudella.com


 

Cursos presencials en Terra d’Escudella

JA hem OBERT MATRICULES per als nous cursos d’iniciació que comencen a l’octubre, amb diferents nivells de formació.

FORMACIÓ EN GESTIÓ DE CUINA I RESTAURANT | Cursos de Formació de 2 o 3 anys

CUINA I PASTISSERIA | Cursos de cuina i pastisseria de 9 mesos que s’inicien cada trimestre 350-450-600-700 hores

CUINA | Curs de cuina de 9 mesos que s’inicien cada trimestre 225-350-450-550-600 hores

PASTISSERIA I REBOSTERIA | Curs de pastisseria i rebosteria de 9 mesos que s’inicien  cada trimestre 225-350-450-550-650 hores

Els alumnes tindran dret a sol·licitar pràctiques de formació, que se signaran amb empreses i grups del sector mitjançant un conveni escolar.

 

Preu dels Cursos Professionals

cursos de cocina

Tots els cursos contemplen :

  • Classes teòriques i pràctiques
  • Material de classe
  • Accés a ofertes de treball i pràctiques mitjançant Conveni de pràctiques professional
  • Accés a zona d’Alumnes i material *descargable
  • Cursos ajustats al certificat de professionalitat.

 

Consultar tràmits de matrícula  

Escola d’Hostaleria: Cursos amb futur

La Cuina i pastisseria actuals, són difícils de comprendre, si no entenem la mescla com un principi de l’evolució. La tendència a l’universal, a la globalització, a la mescla o el mestissatge, és comú en la nostra època.

La contradicció de la Cuina actual amb els seus mètodes analítics, unió de ciència i d’art i la fusió entre la cuina moderna i la clàssica, sempre tindran un lloc de trobada en el sentit comú.

Nuevos cursos profesionales en octubre

 

Funcionament dels Cursos presencials

Totes classes teòriques i les pràctiques són presencials i es realitzen en les pròpia Escola.

En els Cursos de Formació es faran pràctiques en el Restaurant de l’Escola.

Durant els cursos s’efectuaran proves per a comprovar la millora de l’alumne. La falta d’assistència a exàmens o no presentar els projectes, suposarà el suspens de la matèria que correspongui.

El dret a exàmens i continuïtat en el curs, està subjecte a la complir com a mínim un 75% de les hores lectives de curs.

Cada trimestre, el Centre remetrà un informe escolar, sobre el comportament, faltes d’assistència, retards i rendiment de l’alumne.

Per a accedir a nivells superiors s’haurà d’haver superat els cursos anteriors i estar al corrent de pagaments.

Tots els Cursos estan subjectes al compliment de les Normatives del Règim Intern del Centre.

    Sol·licitud de Matricula

 

Pràctiques en els Cursos Professionals

Els alumnes podran sol·licitar pràctiques laborals de formació en diferents Empreses o en el Restaurant de l’Escola, mitjançant un conveni de pràctiques.

Únicament podran realitzar aquesta sol·licitud, els alumnes amb un nivell d’estudis que els capaciti per a realitzar aquestes pràctiques laborals i estiguin al corrent de pagaments.

La sol·licitud del conveni, en cas de menors d’edat, haurà d’anar signada per Pares o Tutors.

Les pràctiques es consideren no remunerades per part de les empreses que col·laboren i no afectaran l’expedient de l’alumne.

PRACTIQUES

 

Formació d’alta qualitat

La formació de qualitat és fonamental per a realitzar bé el nostre treball i ser així més competitius. Però també es necessita un esforç perquè aquesta formació sigui valorada i reconeguda.

Després de més de 25 anys dedicats a la formació, assegurem que la nostra qualitat és reconeguda pels clients que accedeixen cada setmana al Restaurant de l’Escola. Col·locant als nostres alumnes, a la nostra Escola i al nostre Restaurant, en els millors Restaurants de Barcelona.

Veure Opinions

 

CASTELLANO

Copyright by

photo of

Escuela de Cocina TERRA D’ESCUDELLA

Bofarull, 46     Teléfono 93 349 10 19

08027 Barcelona, España

terrad.es © 2020 v.3.6