Cursos profesionales de cocina y pasteleria en Barcelona

5 de juny de 2020

Completa els teus Estudis: Cursos de Cuina i Pastisseria

Som conscients de la situació actual en la qual es troben la cuina i la pastisseria?

Encara existeixen teories falses que impedeixen avançar a molts professionals en el món de la Gastronomia.

Per a lluitar contra aquestes falses creences, ha començat un nou concepte en l’ensenyament modern. Es tracta de renovar les pràctiques culinàries.

Amb els nostres cursos intensius de cuina i pastisseria professional, aprendràs noves i creatives idees.

Buidaràs tu futur d’incògnites als millors preus en una Escola de cuina amb 25 anys d’experiència a Barcelona.

Si vols treballar en el món professional de l’Hostaleria, pots trucar al 933491019 o enviar un correu a terra@descudella.com

Cursos de Cuina i Pastisseria Professionals

Aquests cursos professionals es destinen a joves i no tan joves estudiants, que volen adquirir o ampliar els seus coneixements en l’alta cuina.

Per a ser professional del món de la cuina i pastisseria, has de triar el curs, l’horari i el preu que millor s’adapti a la teva necessitat.

Cursos de Cuina i Pastissería 350 hores

Cursos de Cuina i Pastissería 450 hores OPCIO A

Cursos de Cuina i Pastissería 450 hores OPCIO B

Cursos de Cuina i Pastissería 600 hores

Cursos de Cuina i Pastissería 700 hores  

Matrícules obertes per a octubre

Per aquest motiu, hem obert matrícula per als pròxims cursos de cuina i pastisseria intensius que inicien el pròxim octubre i que et conduiran als teus nous objectius laborals

  • cursos de 9 mesos de durada.
  • Assistència de tres o quatre dies per setmana.
  • Horaris de demà o tarda
  • Grups reduïts
  • Cursos de cuina i pastisseria amb un mínim d’un 50% de classes pràctiques
  • Professors altament qualificats
  • Extensió de 350, 450, 600 o 700 hores.
  • Cursos presencials amb pràctiques voluntàries en importants grups i empreses del sector.
  • Cursos ajustats al certificat de professional.

 

Consultar tràmits de matricula 

Nuevos cursos profesionales en octubre

 

Cursos 2020-2021

  • Per a compensar els danys econòmics provocats pel COVID-19 s’efectuessin descomptes d’un 25% per a alumnes matriculats entre abril i juliol de 2020 en totes les quotes mensuals de tots els cursos professionals.
  • Es mantindran les mesures higièniques recomanades en tots moment per les autoritats sanitàries.
  • Es reduiran el nombre d’alumnes per classe per a garantir les condicions higièniques.
  • Es mantindran les classes presencials però subjecte a mesures excepcionals poden establir-se classes teòriques per metodologia a distància.

 

Consultar Preus

 

Objectius dels Cursos professionals de cuina i pastisseria 

Per a facilitar aquests estudis presencials i complir els teus objectius t’oferim pagar en dotze o vint-i-quatre mesos, en qualsevol dels cursos professionals que inicien cada trimestre.

A més, amb el seguiment de les classes teòriques i les classes pràctiques de cuina i pastisseria, podràs superar els exàmens i finalitzar el curs amb èxit.

A curt termini: l’estudiant adquireix les nocions teòriques i pràctiques que li permeten solucionar els problemes més comuns que genera el treball en restaurant.

A mitjà termini: afermarà les tècniques bàsiques.

A llarg termini: s’aconsegueix trencar amb les bases tècniques imposades per la cuina i pastisseria tradicional a causa del domini de noves tècniques creatives.


CASTELLANO

Copyright by

Escuela de Cocina y Pasteleria TERRA D’ESCUDELLA

Bofarull, 46

08027 Barcelona, España

93 349 10 19

terrad.es © 2020 v.3.6