Cursos de cuina per a principiants i aficionats

Cursos de cuina per a principiants i aficionats

17 d’octubre de 2017

 

Receptes, productes i sabors

La “recepta” domina despòticament el món de la cuina, per aquesta raó transforma als cuiners en neros executors d’una tasca. Per als professionals les receptes són protocols molt imprecisos, ja que no revelen les *sutilidades del seu creador. Per als cuiners domèstics, aquestes receptes estan irremeiablement condemnades al fracàs. Una recepta falla i no es pot fer ja gens per arreglar-la. Mentre que si es coneix i comprèn el protocol hagués estat possible evitar el fracàs o arreglar el desastre.

Com funcionen els Cursos de cuina per a principiants i aficionats?

El curs, comprèn un programa continu, destinat bàsicament als amants de la Gastronomia, però no professionals.
Els Cursos de cuina per a principiants i afeccionats s’imparteixen d’Octubre a Juliol ininterrompudament.
Els Cursos de cuina i pastisseria estan dividits en diversos blocs temàtics, de tal manera que cobreixen tant diferents productes de temporada, com a diferents conceptes, sistemes i estils de cuina, de manera que s’ofereix una àmplia visió de l’oferta gastronòmica de Barcelona.
Una vegada abonada la Matrícula inicial, l’alumne pot cursar les mensualitats que desitgi, (mínim un mes). Podrà donar-se de baixa i d’alta dins del programa anual.

Cursos de cuina i pastisseria per a aficionats Tardor 2017

Aspectes importants dels Cursos

En els Cursos de cuina per a principiants i aficionats de Terra d’Escudella, posem l’accent en dos aspectes particulars de la cuina.

D’una banda, en aquests temps, la mobilitat de productes i persones fan possible que assaborim aliments de tot el món i a qualsevol moment. El viatge al passat per mitjà de vells llibres de cuina, pot portar idees poc interessants i obsoletes.

Per l’altre, l’altre aspecte en el qual posem l’accent en els Cursos de cuina per a principiants i aficionats és el dels sabors dels aliments. Els sabors són alguna cosa així com notes o concordes, que si no se situen al punt just poden donar al trast amb la melodia. Però ben assaonats i en la seva justa mesura, poden ajudar-nos a fer un ús més complet dels nostres sentits del gust i de l’olfacte. Podem, en conclusió seguir experimentant i trobar més plaure en el que cuinem i mengem.

Condicions Econòmiques dels cursos

En el pagament mensual dels Cursos de cuina i pastissería per a afeccionats, s’inclouen les receptes, els dossiers formatius i els aliments, a més del material necessari per al desenvolupament de les classes i la degustació dels plats elaborats.
El pagament per endavant d’un Bloc Temàtic, està subjecte a un descompte del 10%.
ADVERTIMENT: Únicament es reservarà plaça una vegada pagat l’import corresponent al curs o monogràfic.

Propera Matriculació

Del 22 al 27 d’octubre (Subjecte a disponibilitat de places)
Inici de curs: Dilluns 30 d’octubre del 2017

    LA CUINA DE LA TARDOR    

Com són les classes dels Cursos de cuina per a principiants i aficionats?

Les classes eminentment pràctiques, les elaboracions les realitzen els alumnes en les instal·lacions de la Cuina del Centre, assessorats tant pel professorat com pels dossiers de treball i receptes.
Les classes tindran una durada aproximada de dues hores. Pot optar-se per l’horari de matí, tarda o nit i alternar els dies, segons convingui a l’alumne.

HORARI DEMÀ:
Divendres 9.00 a 11.00h / Dissabte d’11.00 a 13.00h

HORARI TARDA:
Dimarts de 17.30 a 19.30h / Dimecres de 18.30 a 20.30h / Divendres de 18.00 a 20.00h

HORARI NIT:
Dilluns de 19.30 a 21.30h / Dimarts de 20.00 a 22.00h / Dijous de 20.00 a 22.00h

Obligacions

És obligatori la utilització d’uniforme per accedir a les instal·lacions pràctiques. La compra del mateix anirà a càrrec de l’alumne.

    Sol·licitud de Matricula per als Cursos de cuina i pastisseria per a afeccionats     
 

CASTELLANO