rebostería professional

Cursos de Pastisseria i Rebosteria

Actualitzada el 5 de juliol de 2017

 

Tant la pastisseria com la rebosteria són una herència que, al llarg dels segles, han enriquit l’art de viure els nostres costums i la qualitat de les nostres taules. Constitueixen sens dubte, l’essència d’unes tradicions que, en silenci i amb una gran humilitat, han consolidat els fonaments de la nostra cultura.

En la nostra oferta podràs trobar Cursos de pastisseria i rebosteria de nou mesos, de dos/tres dies per setmana, amb disponibilitat d’horari de matí o tarda i una extensió de 225/350/450/550 hores. Els cursos estan destinats i dissenyats principalment, per a professionals en actiu que desitgen adquirir o ampliar els seus coneixements.

Cursos de Pastisseria i Rebosteria

Informació dels Cursos de pastisseria i rebosteria

Cursos de pastisseria i rebosteria 225 hores

Cursos de pastisseria i rebosteria 350 hores CURS COMPLERT

Curso de pastisseria i rebosteria 450 horas CURS COMPLERT

Curso de pastisseria i rebosteria 550 horas CURS COMPLERT

Objectiu dels Cursos de pastisseria i rebosteria

La majoria de cursos és cert que habitualment tenen un defecte greu. Tot d’una, sense preàmbul, es fiquen a donar fórmules i receptes per a la fabricació de dolços. De la mateixa manera, no expliquen la manera d’imposar-se en un ofici, ni els detalls ni els secrets d’aquesta indústria, o el requeriment d’una habilitat específica.

Curt termini:al principi es pretén dotar a l’alumne amb uns coneixements pràctics que li permetin solucionar els problemes immediats més comuns que genera el treball en restaurant
Mitjà termini: Després permet un fiançament i correcció de les bases tècniques bàsiques.
Llarg termini: s’aconsegueix trencar amb les bases tècniques imposades per la pastisseria i rebosteria tradicionalista, gràcies al domini de tècniques noves.

Pastissería

Característiques dels Cursos de Pastisseria i Rebosteria

Primer: les classes dels cursos de cuina i pastisseria són teòriques i pràctiques, recolzades per uns *Dossiers Teòrics i Receptes.
Segon: els programes s’inicien trimestralment i estan subjectes a controls teòrics i pràctics
Tercer: extensió de cursos a tres nivells amb possibilitat de finançament a 24 mesos.

CASTELLANO