Cursos de pasteleria y reposteria creativa

20 de maig de 2020

Una Escola de pastisseria i rebosteria dolça i creativa

Després de més 25 anys d’experiència, impartint cursos de pastisseria professional, hem arribat a la conclusió de la importància de gaudir d’unes bones postres.

A l’Escola TERRA d’ESCUDELLA de Barcelona pensem que la pastisseria i rebosteria són grans tradicions culinàries de la nostra cultura gastronòmica.

Estudiant en el nostre Centre de Formació Professional aprendràs a mantenir vius aquests valors que s’han transmès de generació en generació, per a enriquir la qualitat de les nostres postres.

Per a saber més d’aquests complets cursos intensius que inicien el pròxim octubre, pots telefonar al 93 3491019 o enviar un correu a terra@descudella.com.
 

Aprendre Pastisseria i Rebosteria a l’Escola Terra d’Escudella

Els nostres alumnes estudien i aprenen rebosteria creativa en un entorn on prima l’interès i la humilitat per un ofici, mitjançant un ensenyament tradicional i modern.

Amb aquests cursos curts d’iniciació aconseguim els millors resultats en la formació professional de pastissers i rebosters a Barcelona

Aquests cursos bàsics de pastisseria són ideals per a tota mena d’estudiants.

Són perfectes per als quals compten amb una experiència amateur i per a aquells que vulguin perfeccionar el seu estil més professional.

Qualsevol persona amb ganes d’iniciar-se i aprendre de manera professional és benvinguda a estudiar a la nostra Escola de Pastisseria!

A més som flexibles a tota mena de circumstàncies i situacions.


 

Cursos de Pastisseria i Rebosteria

La nostra proposta per a estudiar pastisseria i rebosteria consisteix en uns complets cursos presencials de 9 mesos.

Adaptem les hores totals teòriques i pràctiques de les nostres classes segons la necessitat horària de cada estudiant.

Cursos de pastisseria i rebosteria 225 hores

Cursos de pastisseria i rebosteria 350 hores

Cursos de pastisseria i rebosteria 450 hores

Cursos de pastisseria i rebosteria 550 hores

Cursos de pastisseria i rebosteria 600 hores

Nous cursos de pastisseria i rebosteria a l'octubre

Obrim matrícula per a estudiar pastisseria en Terra d’Escudella

A TERRA d’ESCUDELLA hem obert la matrícula per als nostres pròxims cursos intensius, l’inici dels quals està previst per al pròxim octubre.

No ho pensis més i segueix els passos de molts altres alumnes que ja estan treballant en el món de la pastisseria.

  • Cursos de 9 mesos de durada.
  • Assistència de dues, tres o quatre dies per setmana.
  • Horaris de demà o tarda
  • Grups reduïts
  • Cursos amb un mínim d’un 50% de classes pràctiques
  • Professors altament qualificats
  • Extensió de 225, 350, 450, 550 o 600 hores.
  • Cursos presencials amb pràctiques laborals voluntàries en els millors grups i empreses del sector.
  • Cursos ajustats al Certificat Professional.

Una de les nostres principals diferències dels nostres cursos de rebosteria, és l’ensenyament basat en els valors ètics i estètics d’aquest art culinari.

No ens limitem com altres escoles de pastisseria al guió habitual de seguir els passos d’una recepta. Ja que al cap i a la fi, això podem fer-ho fins i tot des de casa.

Ensenyem un ofici i les seves tècniques bàsiques de treball, començant des del més fonamental en totes les elaboracions de pastisseria.

En un curs de pastisseria professional no ha d’oblidar-se la raó de les coses ni el motiu de realitzar un tipus d’ofici.

Consultar tràmits de matricula

 

Cursos 2020-2021

  • Per a compensar els danys econòmics provocats pel COVID-19 oferim descomptes d’un 25% per a alumnes matriculats entre abril i juliol de 2020 en totes les quotes mensuals de tots els cursos professionals.
  • Es mantindran les mesures higièniques recomanades en tot moment per les autoritats sanitàries.
  • Es reduiran el nombre d’alumnes per classe per a garantir les condicions higièniques.
  • Es mantindran les classes presencials però subjecte a mesures excepcionals poden establir-se classes teòriques per metodologia on-line.

 

Una escola de pastisseria que ensenya diferent

TERRA D’ESCUDELLA destaca per les seves diferències respecte a altres centres de formació.

El nostre model d’ensenyament per a arribar ser un professional del món de la pastisseria es basa en els següents punts:

  • Som flexibles. Destaquem per ensenyar a entendre el perquè de cada elaboració i de cada pas. No seguim un manual tancat en el qual s’usen ingredients concrets i uns passos fixos per a arribar a un resultat final. Entenem que l’alumne d’un curs de pastisseria ha de saber a cada moment el que està fent i quin és l’objectiu.
  • El detall és fonamental. En un curs professional és important parar-se en l’apartat de les tècniques bàsiques de #cada postres, conèixer les matèries primeres i quines són les seves propietats. Així com en les diferents opcions que podem tenir.

Busquem que a curt termini l’alumne pugui solucionar problemes immediats. Que a mitjà termini aconsegueixi dominar les tècniques adquirides i a llarg termini aprendre tècniques noves que millorin el seu treball.

Consultar Preus

 

Com són els nostres Cursos intensius de Pastisseria?

  • Les classes teòriques i pràctiques, són presencials i estan secundades per dossiers Teòrics i Receptes.
  • Els programes inicien cada trimestre i estan subjectes a controls teòrics i pràctics.
  • Cursos amb pràctiques voluntàries en els millors grups i empreses del sector.
  • Extensió de cursos a tres nivells amb l’opció de finançar a 24 mesos.

 

CASTELLANO

Copyright by

Escuela de Cocina y Pasteleria TERRA D’ESCUDELLA

Bofarull, 46

08027 Barcelona, España

93 349 10 19

terrad.es © 2020 v.3.6