Cursos de cocina y pasteleria presenciales

25 de maig de 2020

Cursos de cuina i pastisseria Presencials

Els cursos presencials de cuina i pastisseria de TERRA d’ESCUDELLA s’agrupen en dues categories per a professionals i una per a principiants, segons la seva finalitat.

La cuina i la pastisseria són les arts quotidianes que més fem i consumim.

En parlar de gastronomia, parlem de nosaltres mateixos….. perquè som el que mengem. Però hem d’estar a to amb els canvis que sofreix el món actual.

De fet, després de tants programes i concursos de televisió, ens preguntem si realment es tracta d’una professió. O simplement una diversió de la qual qualsevol persona pugui gaudir.

Els nostres Alumnes
 

Cursos presencials a l’Escola Terra d’Escudella

Estem convençuts que observar com a cuina una altra persona no et converteix en cuiner professional. Igual que menjar, no et converteix en crític gastronòmic.

Per aquest motiu només impartim cursos presencials.

En els nostres Cursos presencials de cuina i pastisseria, posem l’accent en dos aspectes particulars de les tècniques culinàries.

  • Avui, la mobilitat de productes i persones fan possible que puguem assaborir aliments de tot el món i en qualsevol moment. El viatge al passat per mitjà de vells llibres de cuina, porta idees poc interessants i obsoletes. Existeixen una sèrie de regles bàsiques de cuina que ens permetran aprendre a cuinar com es fa en el segle XXI, aconseguint nous èxits gastronòmics.
  • L’altre aspecte en el qual posem l’accent, és el dels sabors dels aliments. Els sabors són alguna cosa així com notes o concordes, que si no se situen al punt just poden fer malbé la melodia. Però assaonats i en la seva justa mesura, ajuden els sentits a experimentar i trobar més plaer en el que cuinem i mengem.


 

Cursos de formació en cuina i restaurant

L’objectiu del curs de formació en Hostaleria és adquirir una completa base de coneixements, que permeti la inserció laboral mitjançant una formació de 2 o 3 anys.

És la nostra oferta formativa més àmplia. Atén les diferents necessitats, interessos i inquietuds del mercat, per a transformar a joves i adolescents estudiants en nous professionals de l’alta cuina.

Aquests futurs cuiners hauran d’assumir noves responsabilitats i liderar canvis en el seu entorn laboral. 

Per a poder complir aquest paper essencial i reconegut en el seu treball, l’ensenyament dels cursos de formació és multidisciplinària.

Formació en Cuina i Restaurant
 

Cursos curts de cuina i pastisseria professional

Ara ens trobem amb un fort creixement de la Cuina i Pastisseria professional. Per això la nostra labor ens porta a impartir cursos intensius més específics i de menor durada.

L’objectiu d’aquests cursos més curts, és iniciar-se en la professió amb una formació intensiva de 9 mesos, aprofundint en aspectes concrets del món de la cuina i la pastisseria.

Cursos de Cuina Professional

Cursos de Pastisseria i Rebosteria Professional

Cursos de Cuina i Pastisseria Professional
 

Cursos i monogràfics de cuina i pastisseria per a principiants

TERRA d’ESCUDELLA no es limita a impartir cursos únicament professionals. Al marge de la formació professional esmentada, l’Escola imparteix cursos per a afeccionats.

Aquesta formació s’enfoca a alumnes aliens al món de l’Hostaleria, però amb interès per la cuina i pastisseria.

Cursos per a Principiants i aficionats

CASTELLANO

 

Copyright by

Escuela de Cocina y pasteleria TERRA D’ESCUDELLA

Bofarull, 46

08027 Barcelona, España

93 349 10 19

terrad.es © 2020 v.3.6