Cursos de Cuina i Pastisseria

4 de maig de 2017

 

Vas decidir estudiar un bon dia de la teva vida, en una Escola de Cuina i Pastisseria Ja sigui per vocació, recomanació, elecció teva o d’un altre, o simplement perquè crees que no vals per a una altra cosa. Vas escollir llavors, realitzar cursos de cuina o Pastisseria.
Et preguntes, si aquestes pàgines que es presenten davant els teus ulls, són les d’una Escola de Cuina i Pastisseria. Vols saber si es tracta, si és, simplement una Escola on imparteixen cursos de cuina i Pastisseria.
Estudiar a l’Escola de Cuina i Pastisseria Terra d’Escudella, permet prendre consciència d’un mateix i dels seus companys. Permet una interacció amb diverses persones de diferents característiques, i estimula les habilitats per treballar en grup.

D’ensenyar tractem clar, gairebé exclusivament. Però entre les parets que confinen a l’Escola de Cuina i Pastisseria Terra d’Escudella, trobem multitud d’anècdotes gastronòmiques. Història i històries d’alumnes, ex alumnes que ara són amics, processos, tècniques culinàries, receptes, productes, secrets de cuina, dietètica, nombres, percentatges, servei de taula, gestió de restaurant, còctels, vins, …
Fins i tot si em permeteu, també trobem antropologia social, que és una branca de la sociologia.
Per cuinar en aquest nou segle que hem iniciat, el principi de la llibertat és fonamental. Exercint una cuina per i per a tots. Lliure de lligams, i de consideracions obsoletes. Per a això és fonamental comptar amb la persona com a cuiner, creant relacions amb altres cultures, formes de pensar, de viure o de menjar.

pràctiques dels cursos de cuina a terradescudella

Cursos de cuina i pastisseria

La millor formació està en la qualitat. Per aquest motiu entre les Escoles de Cuina i Pastisseria de Barcelona. L’Escola de cuina Terra d’Escudella prioritza la seva principal qualitat, la formació.

El nou escenari que conforma la societat actual planteja una sèrie de reptes. Per exemple, destaca la necessitat de formar treballadors competents, capaços obtenir informació, donar-li un significat nou i transformar-los en coneixements pràctics. Igualment, s’uneix la necessitat de desenvolupar noves formes d’ensenyar i d’aprendre, centrades en l’estudiant i el seu aprenentatge.

Terra d’Escudella és una Escola de Cuina i Pastisseria situada a Barcelona de caràcter privat. Es dedica a la formació i/o reciclatge de professionals o futurs professionals de l’Hostaleria, mitjançant cursos de cuina, pastissería i rebostería Crear una Escola de Cuina i Pastisseria, amb la pretensió d’aconseguir una mica més que ensenyar receptes, és tal com creiem, una tasca molt ambiciosa.

Amb els nostres cursos de Cuina i de Pasteleria, sobretot aprendràs a treballar en una cuina.

Cursos de cocina profesionales

El nostre objectiu: la inserció laboral

Terra d’Escudella,  és una entitat reconeguda en l’àmbit de la formació Gastronòmica que, a través dels seus diferents cursos, forma nous professionals, aportant a les seves alumnes noves eines teòric/pràctiques capaces de contribuir a millorar la formació acadèmica i la pràctica professional.

La nostra Escola és fruit d’inquietuds personals  i professionals,  de    un gran equip de treball, i ens mou la voluntat d’obrir camí a aquells alumnes que, des dels cursos de formació o des dels cursos anuals, vulguin adquirir una treball, que els permeti complir un paper essencial i reconegut en l’entorn laboral.

Els cursos apareixen agrupats en tres grans categories, segons la finalitat: iniciar-se en la professió i aprofundir en aspectes concrets de cada tema o adquirir una base de coneixements genèrics que permetin la possibilitat d’una inserció laboral.

Cursos de formació en cuina i restaurant

Assumim que tot itinerari formatiu és propi de cada Centre i ha de respondre als objectius personals de cada alumne. La nostra oferta actual pretén atendre a les diferents necessitats, interessos i inquietuds dels nostres alumnes, transformant-los en futurs professionals relacionats amb l’Hostaleria. Permetent-los fer el pas per assumir noves responsabilitats. Poder liderar canvis en el seu entorn laboral, mitjançant un treball multidisciplinari, complint papers essencials i reconeguts en la nostra societat.

Cursos de cuina i pasteleria Anuals

El fruit de les inquietuds personals i professionals d’alguns alumnes, a causa que ara ens trobem en un moment molt especial, una etapa de fort creixement al món de la Cuina i Pastisseria, però sobretot, la voluntat de poder obrir una primera porta, a totes aquelles persones que desitgen ser professionals de l’Hostaleria, ens porta a impartir cursos, més concrets i específics, de menor durada, en la nostra labor formativa.

Cursos de cuina i pastisseria per a principiants i aficionats

Terra d’Escudella no limita la seva amplia l’oferta formativa amb activitats únicament professionals. Al marge dels cursos esmentats, dirigits a professionals o futurs professionals interessats a ampliar o actualitzar els seus coneixements de cuina i pastisseria, imparteix cursos recollits sota la categoria cursos per a principiants i aficionats. Aquesta activitat formativa s’enfoca a alumnes, aliens al món de l’Hostaleria, però amb inquietuds manifestes en la cuina i pastisseria

Reconeixement de la nostra formació

 

Valoraciones de alumnos

Terra d’Escudella manté relació amb diferents entitats i associacions de reconegut prestigi en els sectors professionals en els quals s’inscriuen els nostres programes formatius. El reconeixement atorgat per aquestes associacions avala la qualitat dels nostres programes acadèmics, així com els objectius professionals de la nostra Escola

El compromís amb els nostres alumnes i amb el seu aprenentatge és una de les preocupacions presents des de sempre en la Terra d’Escudella. Perquè aquest és el nostre principal objectiu.

Les opinions dels alumnes són importants

La confiança que els nostres alumnes dipositen curs després de curs en Terra d’Escudella, permet col·locar al nostre Restaurant Pedagògic en un dels més valorats de Barcelona. 

Mitjançant un mecanisme d’avaluació i la revisió dels nostres processos educatius, i amb l’objecte d’augmentar el nostre estàndard de qualitat, pretenem. manifestar  el nostre  compromís per poder satisfer a tot moment els objectius dels nostres alumnes

Terra d’Escudella, vol assegurar, des de l’inici de la matriculació, que els alumnes poden apostar per un procés d’aprenentatge segur i eficaç. 

 

HORARI D’OFICINA:

Dilluns a Divendres: 10.00h a 14.00h – 16.30h a 20.00h | Dissabtes: 11.00h a 13.00h

Una idea sobre els cursos

Visitant la nostra web, t’informaràs dels nostres CURSOS DE FORMACIÓ i els CURSOS DE CUINA, PASTISSERIA I REBOSTERIA ANUALS Dirigits a professionals i futurs professionals del sector.

T’informaràs de les dates en les quals impartim els CURSOS DE CUINA I PASTELERIA PER A AFECCIONATS I PRINCIPIANTS, de la bona cuiina. De la mateixa manera, podràs conèixer als nostres ANTICS ALUMNES .

Trobaràs informació sobre el Menú Degustació dels divendres i dissabtes del mes de maig del nostre RESTAURANT GASTRONOMIC,

VEURE OPINIONS

Descarrega’t les receptes del curs de Cuina per a principiants i afeccionats, d’altres anys en RECEPTES ESCOLA DE CUINA I PASTELERIA TERRA D’ESCUDELLA

Com són els cursos a la nostra Escola de cuina?

Estem convençuts que, observar com a cuina una altra persona, no et converteix en cuiner. De la mateixa manera que menjar, no et converteix en gastrònom. Per ser cuiner i gastrònom, necessites estudiar i entendre la cuina, és a dir, necessites fer algun curs.
És curiós, però no crec que existeixi cap espectacle, ni crec que existeixin molts llibres de com cosir, com canviar l’oli a un cotxe, cursos per planxar una camisa, passar l’aspiradora o altres tasques domèstiques, que en molts casos hem deixat en fonts externes i les hem eliminat dels nostres coneixements.

Cuinar, no obstant això, és molt diferent. Ja que el treball, o el procés, té un poder emocional o psicològic del que no podem o volem desprendre’ns.
De fet, després de tants programes i concursos de televisió, comencem a preguntar-nos si realment es tracta d’una professió, o solament es tracta d’un mer entreteniment
Sense adonar-nos, en parlar de cuina, en parlar de pastisseria, parlem de nosaltres mateixos….. perquè som el que mengem.

La cuina i la pastisseria, són les arts més quotidianes que realitzem i consumim. Però han d’estar a to amb els moviments de modernitat que sofreix el món actual. Igual que la resta de les arts. La cultura de la modernitat, tendeix al reduccionisme i simplesa. Cerca incansablement fer més rendible el temps del que disposem. La cuina i la pastissería, han d’aprendre a defensar-se.

CASTELLANO