Cursos de Cuina i Pastisseria en Terra d’Escudella

4 de maig de 2017

 

Vas decidir estudiar un bon dia de la teva vida, en una Escola de Cuina i Pastisseria Ja sigui per vocació, recomanació, elecció teva o d’un altre, o simplement perquè crees que no vals per a una altra cosa. Vas escollir llavors, realitzar cursos de cuina o Pastisseria.
Et preguntes, si aquestes pàgines que es presenten davant els teus ulls, són les d’una Escola de Cuina i Pastisseria. Vols saber si es tracta, si és, simplement una Escola on imparteixen cursos de cuina i Pastisseria.
Estudiar a l’Escola de Cuina i Pastisseria Terra d’Escudella, permet prendre consciència d’un mateix i dels seus companys. Permet una interacció amb diverses persones de diferents característiques, i estimula les habilitats per treballar en grup.

D’ensenyar tractem clar, gairebé exclusivament. Però entre les parets que confinen a l’Escola de Cuina i Pastisseria Terra d’Escudella, trobem multitud d’anècdotes gastronòmiques. Història i històries d’alumnes, ex alumnes que ara són amics, processos, tècniques culinàries, receptes, productes, secrets de cuina, dietètica, nombres, percentatges, servei de taula, gestió de restaurant, còctels, vins, …
Fins i tot si em permeteu, també trobem antropologia social, que és una branca de la sociologia.
Per cuinar en aquest nou segle que hem iniciat, el principi de la llibertat és fonamental. Exercint una cuina per i per a tots. Lliure de lligams, i de consideracions obsoletes. Per a això és fonamental comptar amb la persona com a cuiner, creant relacions amb altres cultures, formes de pensar, de viure o de menjar.

practiques dels cursos de cuina a terradescudella

Cursos de cuina i pastisseria

La millor formació està en la qualitat. Per aquest motiu entre les Escoles de Cuina i Pastisseria de Barcelona. L’Escola de cuina Terra d’Escudella prioritza la seva principal qualitat, la formació.

El nou escenari que conforma la societat actual planteja una sèrie de reptes. Per exemple, destaca la necessitat de formar treballadors competents, capaços obtenir informació, donar-li un significat nou i transformar-los en coneixements pràctics. Igualment, s’uneix la necessitat de desenvolupar noves formes d’ensenyar i d’aprendre, centrades en l’estudiant i el seu aprenentatge.

Terra d’Escudella és una Escola de Cuina i Pastisseria situada a Barcelona de caràcter privat. Es dedica a la formació i/o reciclatge de professionals o futurs professionals de l’Hostaleria, mitjançant cursos de cuina, pastissería i rebostería Crear una Escola de Cuina i Pastisseria, amb la pretensió d’aconseguir una mica més que ensenyar receptes, és tal com creiem, una tasca molt ambiciosa.

HORARI D’OFICINA:

Dilluns a Divendres: 10.00h a 14.00h – 16.30h a 20.00h | Dissabtes: 11.00h a 13.00h

Una idea sobre els cursos

Visitant la nostra web, t’informaràs dels nostres CURSOS DE FORMACIÓ i els CURSOS DE CUINA, PASTISSERIA I REBOSTERIA ANUALS. Dirigits a professionals i futurs professionals del sector.

T’informaràs de les dates en les quals impartim els CURSOS DE CUINA I PASTELERIA PER A AFECCIONATS I PRINCIPIANTS de la bona cuina. De la mateixa manera, podràs conèixer als nostres ANTICS ALUMNES.

Trobaràs informació sobre el Menú Degustació dels divendres i dissabtes del mes de maig del nostre RESTAURANT GASTRONÒMIC

Descarrega’t les receptes del curs de Cuina per a principiants i afeccionats, d’altres anys en RECEPTES ESCOLA DE CUINA I PASTELERIA TERRA D’ESCUDELLA

Com són els cursos a la nostra Escola de cuina?

Estem convençuts que, observar com a cuina una altra persona, no et converteix en cuiner. De la mateixa manera que menjar, no et converteix en gastrònom. Per ser cuiner i gastrònom, necessites estudiar i entendre la cuina, és a dir, necessites fer algun curs.
És curiós, però no crec que existeixi cap espectacle, ni crec que existeixin molts llibres de com cosir, com canviar l’oli a un cotxe, cursos per planxar una camisa, passar l’aspiradora o altres tasques domèstiques, que en molts casos hem deixat en fonts externes i les hem eliminat dels nostres coneixements.

Cuinar, no obstant això, és molt diferent. Ja que el treball, o el procés, té un poder emocional o psicològic del que no podem o volem desprendre’ns.
De fet, després de tants programes i concursos de televisió, comencem a preguntar-nos si realment es tracta d’una professió, o solament es tracta d’un mer entreteniment
Sense adonar-nos, en parlar de cuina, en parlar de pastisseria, parlem de nosaltres mateixos….. perquè som el que mengem.

La cuina i la pastisseria, són les arts més quotidianes que realitzem i consumim. Però han d’estar a to amb els moviments de modernitat que sofreix el món actual. Igual que la resta de les arts. La cultura de la modernitat, tendeix al reduccionisme i simplesa. Cerca incansablement fer més rendible el temps del que disposem. La cuina i la pastissería, han d’aprendre a defensar-se.

    CASTELLANO