Escola de Cuina i Pastisseria

Actualitzat 25 de gener de 2017

L’ensenyament de la nostra Escola de Cuina i Pasteleria

• Primer, aprendre a fonamentar, dissenyar, produir i aplicar, per posteriorment, avaluar projectes d’hostaleria i aprenentatge en els quals intervenen tècniques de cuina.

• En segon lloc, adquirir els coneixements, les perspectives teòriques i les eines metodològiques pràctiques necessàries, per seguidament permetre la recerca, desenvolupament i aplicació dels coneixements obtinguts.

El compromís de la nostra Escola de Cuina i Pastisseria

• Optimitzar els recursos disponibles i en conseqüència, ser competitius en la qualitat/preu dels serveis que oferim.

• Actualitzar i millorar anualment els dossiers de contingut acadèmic lliurats als alumnes.

• Invertir part dels beneficis de l’Escola, per a la millora d’equips, instal·lacions i maquinària del Centre.

• Finalment, però no menys important, mantenir i enfortir el tracte humà i familiar que sempre a caracteritzat la nostra Escola de Cuina i Pastisseria.

    VALORACIÓ DELS ALUMNES     

La nostra Escola de Cuina i Pastisseria

La millor manera d’honrar als grans cuiners del passat és, sens dubte, continuar amb els estudis de cuina i pastisseria. Cal abandonar, evidentment, els conceptes erronis que la seva època els obligo a seguir, canviant-los de la mateixa manera per les teories culinàries correctes.

Tant la negació de l’evolució com el prejudici sobre el nou, mai han d’acabar en censura. Doncs no existeix pitjor comportament que el que impedeix la llibertat. La cuina, la pastisseria i els seus professionals, indiscutiblement igual que en altres àmbits, sempre han d’evolucionar i estar dins de l’entorn cultural de la gastronomia. Gens pot ser menyspreat d’entrada, tot pot ser inclòs i acceptat.

    MES INFORMACIO     

 

 

Els cursos de la nostra Escola de cuina i pastisseria

L’Escola de Cuina i Pastisseria Terra d’Escudella és un Centre de caràcter privat. El seu objectiu és la formació i/o reciclatge de professionals o futurs professionals de l’Hostaleria. Imparteix Cursos de Formació en Hostaleria, de dos o tres anys i els Programes anuals en Cuina, Pastisseria i Rebosteria, de diferents durades.

    Dossier Informatiu de l'Escola

Igualment, L’Escola de Cuina i Pastisseria Terra d’Escudella, també incorpora al seu Centre a totes aquells afeccionats a la cuina, encara que no siguin professionals dins de l’àmbit de l’Hostaleria. Per als amants de la gastronomia, especialment pels qui desitgen adquirir o ampliar coneixements, igualment imparteix Cursos de Cuina i Pastisseria a nivell d’hobby i Tallers Monogràfics lliures de qualsevol prova o examen.

Reglament Escolar de l'Escola de Cuina i Pastisseria

Sol·licitud de Matrícula de l'Escola de Cuina i Pastisseria

CASTELLANO