Som una escola de pastisseria i rebosteria a Barcelona que ofereix cursos de pastisseria professional. Crida'ns ara o deixa la teva sol·licitud en el lloc web! MATRICULA OBERTA 2019-2020

Actualitzat el 7 de Maig de 2019

Aprenentatge dolç: cursos de rebosteria a Barcelona

La pastisseria i la rebosteria són grans tradicions culinàries de la nostra cultura. Un coneixement que s’ha anat transmetent de generació en generació, enriquint la qualitat de les nostres taules. TERRA D’ESCUDELLA és una escola de pastisseria a Barcelona que destaca per mantenir vius aquests valors.

Els nostres alumnes són educats en un entorn on prima l’interès i la humilitat, alhora que el coneixement tradicional, per a aconseguir els millors resultats no només en la preparació dels diferents productes, sinó també en la formació de grans professionals.

Al llarg dels anys hem arribat a la conclusió que gaudir d’unes postres ben elaborades és molt important depenent del tipus de menjar i de la situació. Els nostres cursos de rebosteria estan pensat per a tota mena de persones, des dels quals compten amb una experiència amateur fins a aquells que volen perfeccionar el seu estil més professional. Qualsevol persona amb iniciativa i ganes d’aprendre és benvinguda en les nostres cuines!

A més som flexibles a tota mena de circumstàncies i situacions. La nostra proposta consisteix en la realització de cursos de 9 mesos de durada en els quals adaptem les hores totals segons les necessitats de cadascun, triant el nombre de sessions setmanals així com l’horari, ja sigui de demà o de tarda.

Consultar tràmits de matriculació per a Cursos de pastisseria i rebosteria professionals

Informació dels Cursos de Pastisseria i Rebosteria professionals

Cursos de pastisseria i rebosteria 225 hores

Cursos de pastisseria i rebosteria 350 hores

Cursos de pastisseria i rebosteria 450 hores

Cursos de pastisseria i rebosteria 550 hores

matricula abierta Cursos de pastelería y repostería

Oberta la matrícula a la nostra escola de rebosteria

A TERRA D’ESCUDELLA tenim la matrícula oberta per als nostres pròxims cursos de pastisseria a Barcelona de 225, 350, 450 i 550 hores de durada, l’inici de la qual està previst per al pròxim octubre.  No ho pensis més i segueix els passos de molts altres alumnes.

Una de les nostres principals característiques és l’ensenyament basat en els valors ètics i estètics d’aquest art culinari. No ens limitem com altres escoles al guió habitual de seguir els passos d’una recepta, perquè això, al cap i a la fi, pot realitzar-se fins i tot des de casa.

Ensenyem un ofici, quals són les seves característiques i els passos per a arribar a tenir un coneixement, començant des del més fonamental. En un curs de pastisseria mai ha d’oblidar-se la raó de les coses, el motiu de realitzar un tipus d’ofici.

Una escola de pastisseria a Barcelona que ensenya diferent

TERRA D’ESCUDELLA destaca per la seva diferenciació respecte a altres centres d’ensenyament. El nostre model educatiu es basa en els següents punts:

  • Som flexibles. Destaquem per ensenyar a entendre el perquè de cada recepta, de cada pas en la seva elaboració. No seguim un manual tancat en el qual s’usen uns ingredients en concret amb uns passos inamovibles per a un resultat final. Entenem que l’alumne dels cursos de rebosteria ha de saber a cada moment el que està fent i quin és l’objectiu.
  • El detall és fonamental. En el coneixement resulta imprescindible parar-se en l’apartat tècnic de cada preparació, conèixer que tipus de matèries primeres s’utilitzaran en l’elaboració i quines són les seves propietats, així com les diferents possibilitats que tenen en la cuina i les tècniques que es poden usar en aquestes.

Busquem que a curt termini l’alumne sàpiga solucionar problemes immediats, a mitjà termini un manteniment de les tècniques adquirides i a llarg termini dominar tècniques noves que trenquin amb el que s’estableix.

Cursos de Pastissería a Barcelona

Característiques dels Cursos professionals

Primer: Les classes són teòriques i pràctiques, donades suport per uns dossiers Teòrics i Receptes.

Segon: Els programes inicien cada trimestre i estan subjectes a controls teòrics i pràctics.

Tercer: Extensió de cursos a tres nivells amb possibilitat de finançament a 24 mesos.

CASTELLANO

Copyright by

Escuela de Cocina TERRA D’ESCUDELLA

Bofarull, 46

08027 Barcelona, España

93 349 10 19

terrad.es © 2019 v.2.9